ENTREVISTA

1.   Quin és el vostre projecte?
El projecte és crear un celler, vendre vi, donar a conèixer el Penedès, fer que els visitants i tothom en general disfruti amb la cultura del vi, amb els gustos, els colors, els aromes i tot el que desperta aquest món. Aquest projecte va costar molt de portar endavant però després de pensar-nos-ho molt vam arribar a la conclusió que havíem de compartir el que fèiem amb tothom, i per tant, obrir les portes del celler a tota la gent que volgués venir a veure’l i a provar els nostres vins. Som un celler petit i familiar i per tant fem vins per a tothom, vins especials, com cada família, com cada persona. Vins amb personalitat.
2.   Quan va començar el projecte?
Bodegues Gonzalo Pozzan comença a funcionar al 1996, en el seu naixement comença sent una bodega que nomes elabora vins per consum propi, fins que al 1998 comencem a produir més quantitat al recuperar un terreny i acondicionar-lo per la nova activitat. La filosofia del nostre celler es basa en el terroir mantenint i recuperant varietats i vinyes autòctones catalanes com ara xarel·lo, parellada i sumoll i també en recordar en tot moment que som un celler familiar, no unes “grans gal·leries” o una font de vi sense fi.
3.   Quina és al vostra trajectòria professional?

La trajectòria comença al 1998 i segueix fins als nostres temps, tenim 20 anys d’experiència en el sector. Tenim moltes coses a mostrar i compartir però també ens en queden moltes per aprendre. En el nostre celler s’hi elaboren tot tipus de vins de collita pròpia i de producció limitada. Es tracta de vins elaborats amb la dedicació i la il·lusió de les persones que formen part del celler, són vins de la terra.

Comentarios

Entradas populares de este blog

BONES PRÀCTIQUES

QUALITAT

LIDERATGE